Pengeautomat sprængt i Give - banken er voldsomt hærget

Pengeautomat og bankboks midt i Give blev natten til onsdag sprængt i luften. Den Jyske Sparekasses lokaler er voldsomt hærget.

Klokken 02.45 natten til onsdag slog vidner alarm til politiet, da de hørte og så sprængningen ved Den jyske Sparekasse på Nytorv i Give.

- Vidner fortalte, at der var to mænd i en stor sort Audi ved banken, der hurtigt tog flugten efter, at røgen havde lagt sig efter sprængningen. Flugtbilen er sidst set i Hospitalsgade i Give, oplyser vagtchef Lars Grønlund, Sydøstjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Politiet hører gerne fra vidner, som har set flugtbilen i nat på vejene omkring Give og på den midtjyske motorvej, hvor det menes, at den hurtigtkørende sorte Audi er forsvundet i nattemørket. Politiet var ellers hurtigt i området med flere patruljer.

- Vi havde patruljevogne i Billund og Jelling, da alarmen lød og vi fik assistance fra Midt- og Vestjyllands Politi  i Herning, men desværre fik vi ikke fat i den sorte Audi og de to mænd, fortæller vagtchef Lars Grønlund.

quote

Hele bygningen er raseret indvendig. Det er meget voldsomt

Claus E. Petersen,  adm. direktør, Den Jyske Sparekasse

Politiets teknikere er onsdag morgen i gang med at undersøge gerningsstedet i Give. Her vil de forsøge at fastslå, hvilken type sprængstof, der er brugt, og hvor mange penge gerningsmændene har fået med sig.

Det var et skræmmende syn, der mødte bankens personale, da de kom til sted e i morges. 

- Hele bygningen er raseret indvendig. Det er meget voldsomt,  fortæller Den Jyske Sparekasses adm. direktør Claus E. Petersen til TV SYD.

 Den Jyske Spareskasses adm. direktør Claus E. Petersen: Banken i Give er voldsom hærget.