TV der bevæger dig

49-årig mand fundet død i baggård i Fredericia

Manden blev fundet på en baggård ved Raackmannsgården. Foto: Local Eyes

00:28

Manden blev fundet på en baggård ved Raackmannsgården.

1 af 2

Sydøstjyllands Politi efterforsker lige nu et dødsfald på en parkeringsplads ved Norgesgade i Fredericia, hvor en 49-årig mand er fundet død.

En 49-årig mand er tirsdag eftermiddag fundet død i en baggård i Fredericia. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. Den afdøde mand bor i området.

Han blev fundet klokken 12.51 i baggården til boligkomplekset Raackmannsgården, der ligger på hjørnet af Norgesgade og Sjællandsgade.

Da den afdøde blev fundet død på gaden og på grund af omstændighederne i øvrigt, blev der ifølge politiet rutinemæssigt iværksæt efterforskning med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Derfor blev tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner tilkaldt for at undersøge dødsfaldet nærmere. De blev færdige med undersøgelserne klokken 15, oplyser politiet.

KLIK og se mere tv på localeyes.dk

Den afdøde er kørt til obduktion i Aarhus, hvor man skal fastslå dødsårsagen. Dermed håber politiet at kunne kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden.

Beredskabsstyrelsen Sydjylland assisterer med seks mand, kommunikationsvogn, telt og lastvogn, skriver Lars Høg Schou, som er operativ chef i Beredskabsstyrelsen, på twitter.

TV SYD følger sagen løbende.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden