TV der bevæger dig

Peter Ankersen på vej til Salzburg?

Peter Ankersen - er måske på vej til den østrigske klub, som EfB slog to gange.

Red Bull Salzburg vandt to gange over Esbjerg fB i Europa-League. Og nu er de måske i gang med at købe EfBs største profil, 23-årig Peter Ankersen. EfB bekræfter i fondsbørsmeddelelse, at der forhandles om salg, men ikke til hvem.

JydskeVestkysten erfarer, at Red Bull Salzburgs sportslige ledelse har været i Esbjerg for at mødes med Peter Ankersen og klubben.

Den 23-årig Ankersen er esbjergensernes største profil og aktuelt et varmt bud på højre back på landsholdet. I december blev han valgt til årets profil i superligaen. Han har kontrakt med EfB til 2016.

Ifølge jv.dk har den velbeslåede østrigske klub budt mellem halvanden og to millioner euro (12-15 mio. danske kroner) for Ankersen. Avisen noterer, at Peter Ankersen indenfor kort tid flyver til Salzburg for at se nærmere på forholdene i klubben.

Red Bull Salzburg så sig varm på Peter Ankersen i de to kampe, som de havde med vestjyderne i Europa Leagues gruppespil.

Hvis de to klubber ? og Peter Ankersen ? bliver enige om et skifte, vil det formentlig først blive til sommer, skriver jv.dk. Peter Ankersen vil nemlig ikke kunne spille for østrigerne i Europa League, når han har optrådt for Esbjerg i samme turnering.

Superligaklubben, som overvintrer under nedrykningsstregen, bekræfter, at man forhandler om et salg af den 23-årige højre back til klub i udlandet.

Den vestjyske superligaklub oplyser mandag i en fondsbørsmeddelelse, at man i øjeblikket forhandler med en unavngiven klub i udlandet.

Den 23-årige forsvarsspiller fik i 2013 sit store gennembrud med flere gode præstationer for Esbjerg i Superligaen.

Landstræner Morten Olsen har også fået øje på Ankersens talenter. Esbjerg-spilleren er flere gange blevet brugt som højre back på landsholdet som gardering for FC Københavns Lars Jacobsen.

Artikel på jv.dk

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden