Peter Christensen skifter kreds

Den sønderjyske forsvarsminister skifter kreds for at blive valgt til Folketinget

Forsvarsminister Peter Christensen skifter opstillingskreds. Han har taget imod et tilbud om at blive folketingskandidat for Venstre i Næstvedkredsen.

Ved sidste folketingsvalg i 2015 stillede Peter Christensen op for Venstre i Aabenraa-kredsen, men blev ikke valgt. Dengang meddelte han, at han stoppede i politik efter 14 år i Folketinget, men da Carl Holst i efteråret faldt som forsvarsminister, hentede statsminister Lars Løkke Rasmussen PC, som han kaldes, ind som afløser, og nu søger han at blive den nye folketingskandidat for Venstre i Næstved-kredsen efter Carsten Nonbo, som heller ikke opnåede valg i 2015.

Peter Christensen siger til TV SYD, at han er glad for den lokale opbakning, han har mødt på Sydsjælland.

-Det har været helt afgørende for mig, at jeg er blevet mødt med en solid opbakning til, at jeg lader mig opstille i næste uge, hvor det er håbet, at jeg kan vinde medlemmernes tillid, siger Peter Christensen.

I følge formanden for Venstre i Næstvedkredsen, Jacob Mols, er det en enig kredsbestyrelsen, der bakker op bag Peter Christensen. Der er opstillingsmøde torsdag d. 14. april.