Pierre Kanstrup fortsætter karrieren i AGF

AGF har netop indgået en aftale med den 28-årige forsvarsspiller Pierre Kanstrup, der kommer til Aarhus efter tre sæsoner hos Sønderjyske, hvor han ikke har ønsket at forlænge kontrakten..

Nu fortsætter Pierre Kanstrup karrieren i AGF, hvor han op til den nye sæson tiltræder på en to-årig aftale, oplyser klubben søndag formiddag. 

- Det er fantastisk, at det er faldet på plads, og jeg ser frem til at repræsentere den hvide trøje og vise mig frem for AGFs fantastiske fans. Jeg tror på, jeg kan bidrage med nogle gode ting, så vi som hold kan løfte os og gøre det godt i den nye sæson, hvor jeg skal komme med mine kvaliteter til fællesskabet, så vi sammen kan få AGF derhen, hvor vi alle sammen gerne vil være, siger Pierre Kanstrup til AGFs hjemmeside.

Den nye AGF'er startede sin karriere i Brøndby IF, hvor han blev rykket op i A-truppen i 2008. Siden hen kom han til Brønshøj, hvor han var anfører for klubben i 1. division. Fra starten af sæsonen 2011/2012 skiftede han til FC Fredericia, hvor han efter kun en halv sæson blev kåret til efterårets spiller. Siden januar 2014 har han spillet i Sønderjyske. Nu fortsætter karrieren altså i AGF.