TV der bevæger dig

Pige blev bange for hund, løb ind i bil og brækkede fod

Et sammentræf af uheldige omstændigheder på Amaliegade i Horsens betød, at en pige brækkede sin fod. Nu vil politiet gerne tale med en bilist, som tilfældigvis kom forbi.

Politiet efterlyser bilist efter uheldigt sammentræf af tilfældige omstændigheder

 En række af hinanden uafhængige tilfældigheder på Kristi Himmelfartsdag betød, at en seks-årig pige løb ud i bil og brækkede sin fod. Nu efterlyser politiet føreren af bilen.

Det uheldige hændelsesforløb fandt sted klokken 16.57 på Kristi Himmelfartsdag i Amaliegade i Horsens. Her leger den seks-årige pige på fortovet, da en kvinde kommer gående med en hun i snor. Imidlertid er den lille pige bange for hunde, og hun løber derfor hurtigt til siden – ud på gaden. I det samme moment passerer en mærk bil netop dette sted, og pigen løber uheldigvis ind i siden på bilen. Herved brækker hun sin ene fod.

Nu vil Sydøstjyllands Politi gerne tale med den pågældende bilist. Ikke fordi de tror, han bærer skyld i sagen, men for at få fuld klarhed over hændelsesforløbet. Det var en mørk personbil med sølvfælge. Det er nok ikke ægte sølv. Kontakt Sydøstjyllands Politi på tlf. 1-1-4.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden