TV der bevæger dig

Pinse-start med uro i nattelivet

Arkivfoto.

Starten på de tre fridage i pinsen havde lokket mange mennesker ud i nattelivet - og i Esbjerg og Kolding måtte politiet gribe ind overfor grupper, der ville spolere festen.

I Esbjerg generede en gruppe unge i Skolegade de forbipasserende gæster til områdets restaurannter og værtshuse. Kort efter kl. 02,30 blev situatuionen så broget, at forlystelsesstedernes dørmænd bad politiet om hjælp.

- Den provokerende gruppe overøste kvinder med ukvemsord og hældte øl ud over mænd i håb om at kunne starte slagsmål. Vi anholdt tre og sendte resten væk, så stemningen igen blev god, hvad vores betjente fik meget ros for af de fredelige gæster i nattelivet, siger vagtchef Erik Lindholdt lørdag morgen til TV SYD.

Senere på natten var det Kolding, der var centrum for uro, hvor Sydøstjyllands Politi måtte i aktion, da dørmænd her også havde svært ved at styre gemytterne - også her provokerede en gruppe unge og forsøgte at skabe slagsmål.  

- Sidst på natten var roen genoprettet og borgere i Kolding kan nu trygt gå til bageren efter morgenbrød, siger vagtchef Lars Grønlund hos Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden