TV der bevæger dig

Pølseregler: Kolding kræver nødudgang på pølsevogn

02:07

Johnny Bundesen er klar til at åbne sin pølsevogn, hvis han ellers får lov.

1 af 2

Drømmen om at åbne en pølsevogn kan have lange udsigter i Kolding. Kommunen kræver, at en ganske almindelig pølsevogn skal have både kundetoilet og nødudgang.

Det er Johnny Bundesen, der til sin store overraskelse er støt på de strikse krav fra Kolding Kommune. Han har gjort klar til at realisere sin drøm 1. december med en pølsevogn på Vejlevej i Bramdrupdam, men Kolding Kommune har nu sået tvivl om, hvorvidt det overhovedet lykkes.

- Kolding Kommune mener, at jeg skal kunne redegøre for nødudgang og handicapfaciliteter. Og jeg synes det er kørt ud af proportioner. Altså, det er en pølsevogn vi snakker om, siger Johnny Bundesen til TV SYD.

Kravene er så strikse fordi, kommunen mener pølsevognen er en restaurant, men det er Johnny Bundesen ikke enig i. Han er villig til at rulle vognen hjem i garagen hver aften.

Koldings borgmester Jørn Pedersen (V) er efter henvendelse fra medierne nu gået ind i sagen.

Han siger til TV SYD, at der må være tale om en misforståelse og opfordrer Johnny Bundesen til at henvende sig til sagsbehandleren igen, da han mener, der kan være mulighed for at få dispensation. Johnny Bundesen skal dog så også være forberedt på, at pølsevognen skal køres hjem hver aften.

Hvad synes du?

Deltag i debatten på www.facebook.com/tvsyd

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden