TV der bevæger dig

Point på udebane i superligapremiere

Sønderjyske fik 1:1 ude mod OB i sæsonpremieren søndag eftermiddag

Sønderjyske var uheldige med kun at få ét point, da holdet søndag sæsondebutterede ude mod OB.

Kampen endte 1: 1, og de 7114 tilskuere så et idéforladt og yderst tandløst OB-hold, der på trods af en tidlig føring var det dårligste af de to hold søndag eftermiddag. Det fik mod slutningen tilskuerne til i kor at råbe "ta? jer sammen" ned mod OB'erne.

OB kom foran ved Krisztian Vadocz på et yndefuldt mål. Ungareren spillede et-to med angrebsmakkeren Darko Bodul, som smart loppede bolden ind i feltet til Vadocz. Han mødte bolden med en helflugter sendt i modsatte hjørne.

Men det må være en af fodboldhistoriens mest oplagte udligninger, den Nicolaj Madsen og Sønderjyske sendte i det fynske net efter en times spil.

Niels Lodberg havde tidligere ramt stolpen på et hovedstød, et andet hovedstød røg akkurat forbi samme stolpe og skuddene peb i en periode omkring OB's mål. Især mod slutningen af begge halvlege.

Sønderjyske-angriberen Kenneth Fabricius måtte udgå midt i første halvleg. Og med Tommy Bechmann ude med en skade, manglede gæsterne i den grad en afslutter, hvilket måske kostede sejren.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden