TV der bevæger dig

Point på udebane i superligapremiere

Sønderjyske fik 1:1 ude mod OB i sæsonpremieren søndag eftermiddag

Sønderjyske var uheldige med kun at få ét point, da holdet søndag sæsondebutterede ude mod OB.

Kampen endte 1: 1, og de 7114 tilskuere så et idéforladt og yderst tandløst OB-hold, der på trods af en tidlig føring var det dårligste af de to hold søndag eftermiddag. Det fik mod slutningen tilskuerne til i kor at råbe "ta? jer sammen" ned mod OB'erne.

OB kom foran ved Krisztian Vadocz på et yndefuldt mål. Ungareren spillede et-to med angrebsmakkeren Darko Bodul, som smart loppede bolden ind i feltet til Vadocz. Han mødte bolden med en helflugter sendt i modsatte hjørne.

Men det må være en af fodboldhistoriens mest oplagte udligninger, den Nicolaj Madsen og Sønderjyske sendte i det fynske net efter en times spil.

Niels Lodberg havde tidligere ramt stolpen på et hovedstød, et andet hovedstød røg akkurat forbi samme stolpe og skuddene peb i en periode omkring OB's mål. Især mod slutningen af begge halvlege.

Sønderjyske-angriberen Kenneth Fabricius måtte udgå midt i første halvleg. Og med Tommy Bechmann ude med en skade, manglede gæsterne i den grad en afslutter, hvilket måske kostede sejren.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden