Pokemon Go går amok i Esbjerg

Over 250 spillere er foreløbig tilmeldt en event, hvor de sammen skal fange Pokemon figurer på Torvet i Esbjerg.

Det har bredt sig som en steppebrand de seneste dage, og hvis du i dag klokken 15 kommer forbi Torvet i Esbjerg og ser en masser unge mennesker, der går rundt og kigger på sin mobiltelefon, så er det fordi, de også spiller Pokemon Go.

-De sidste tre dage har jeg kørt rundt på mit skateboard og jagtet Pokemon figurer, fortæller 22-årige Mads Bakken Hansen til TV SYD.

Den unge esbjergenser er idémanden til dagens, event hvor det er planen, at en masse spillere skal mødes og gå på jagt sammen.

-Jeg oprettede Facebookgruppen Pokemon Go Esbjerg tirsdag aften. Da var der fire tilmeldinger og nu er vi oppe på 259 spillere, der siger de vil møde op på Torvet idag torsdag, siger Mads Bakken Hansen til TV SYD.

Det nye spil fra Nintendo kan spilles på mobiltelefon og går ud på at fange virtuelle væsener, som spillet placerer, så det ser ud som om, de befinder sig i den virkelige verden.

Spillet er lige nu meget omtalt og det med god grund, mener Mads Bakken Hansen, der selv er begejstret for spillet.

-Det er den der drengedrøm, der nu går i opfyldelse. Dengang Pokemon figurerne var populære i 90-erne, da drømte vi alle om at fange dem. Med det nye spil kan det nu lade sig gøre, fortæller Mads Bakken Hansen.