TV der bevæger dig

Politiet søger nye betjente

Politiet får brug for mange nye betjente i årene fremover. Derfor har politiet sat gang i en kampagne for at få unge til at gå ind i politiet. Onsdag aften er der informationsmøde i Sønderborg.

På mødet vil der være rig mulighed for at få informationer og svar på spørgsmål i forbindelse med kravene til optagelsen, optagelsesproceduren og jobbet som politibetjent.

På mødet kan interesserede møde Syd- og Sønderjyllands Politis  rekrutteringsmedarbejdere samt en ung, der netop er startet på politiuddannelsen.

Sammensætningen af betjente skal afspejle befolkningen i Danmark. Derfor ønsker politiet finde nye medarbejdere blandt et bredt udsnit af befolkningen og prioriterer derfor ansøgere af begge køn og med forskellige kvalifikationer samt forskellig kulturel, social og etnisk baggrund.

Politiet lægger desuden vægt på, at ansøgeren er motiveret og reflekterende i forhold til politirollen, og ansøgere med en vis modenhed, herunder empati og vurderingsevne foretrækkes.

Mødet foregår på Politigården i Sønderborg - og der er foeløbig tilmeldt 20 interesserede, oplyser Emil Jensen fra Lokalpolitiet i Sønderborg til TV SYD.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden