Politi ændrer sigtelsen mod kvinde bag bombetrussel

Den 22-årige kvinde, der med hjælp af en rørbombe-attrap skræmte livet af sin 38-årige eks-mand i går i Vejle, slipper nu for at blive sigtet for drabsforsøg. Politiet sigter hende nu i stedet for trusler på livet.

Hun slipper også for at blive varetægtsfængslet. Politiet vurderer, at hun næppe vil - eller kan - forhindre en fortsat efterforskning i sagen. Hun vil næppe heller flygte til udlandet. Hun vil næppe heller genere eventuelle vidner i sagen.

 

Kendte af politiet

Både den 22-årige kvinde, der formentlig i jalousi udførte bombe-tricket, og hendes 38-årige eks-mand, der var offer for hendes jalousi, er kendte af politiet. Men hvad deres kriminelle fortid indeholder, ønsker politiet i Vejle ikke at oplyse om.

   

Trusler på livet

Vicepolitiinspektør i Sydøstjyllands Politi i Vejle, Carsten Thostrup, oplyser, at politiets efterforskning fortsætter. Dels med at finde flere tekniske spor, dels med afhøringer. Det skal danne baggrund for den kommende vurdering: Om anklagemyndigheden skal rejse tiltale mod den 22-årige kvinde for trusler på livet.