TV der bevæger dig

Politi ændrer sigtelsen mod kvinde bag bombetrussel

00:20

En 38-årig forretningsdrivende troede han sad med en bombe i bilen. Her snakker politiet med ham.

1 af 2

Den 22-årige kvinde, der med hjælp af en rørbombe-attrap skræmte livet af sin 38-årige eks-mand i går i Vejle, slipper nu for at blive sigtet for drabsforsøg. Politiet sigter hende nu i stedet for trusler på livet.

Hun slipper også for at blive varetægtsfængslet. Politiet vurderer, at hun næppe vil - eller kan - forhindre en fortsat efterforskning i sagen. Hun vil næppe heller flygte til udlandet. Hun vil næppe heller genere eventuelle vidner i sagen.

 

Kendte af politiet

Både den 22-årige kvinde, der formentlig i jalousi udførte bombe-tricket, og hendes 38-årige eks-mand, der var offer for hendes jalousi, er kendte af politiet. Men hvad deres kriminelle fortid indeholder, ønsker politiet i Vejle ikke at oplyse om.

   

Trusler på livet

Vicepolitiinspektør i Sydøstjyllands Politi i Vejle, Carsten Thostrup, oplyser, at politiets efterforskning fortsætter. Dels med at finde flere tekniske spor, dels med afhøringer. Det skal danne baggrund for den kommende vurdering: Om anklagemyndigheden skal rejse tiltale mod den 22-årige kvinde for trusler på livet.   

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden