TV der bevæger dig

Politi: Flygtet fange er i Vejle eller Fredericia

Sydøstjyllands Politi oplyser til TV SYD, at de mener, at Ziad Mohamad El Kassem, der lørdag flygtede fra en psykiatrisk afdeling i Vejle, befinder sig i Vejle eller Fredericia.

Ziad Mohamad El Kassem, der beskrives af politiet som farlig, er fortsat på fri fod. Lørdag flygtede han ud af et vindue fra Psykiatrisk Afdeling E32 i Vejle, og selvom han har været væk i snart tre døgn, så mener poltiet stadigvæk, at han befinder sig i Vejle-området.

- På baggrund af at han har nogle relationer i vores politikreds og i Fredericia, så mener vi, at han befinder sig i den sydlige del af vores politikreds eller i Fredericia, siger Carit Andersen fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Der har været nogle få henvendelser i sagen, men Sydøstjyllands Politi oplyser, at der ikke har været den store feedback.

- Det er selvfølgelig altid nemmere, når vi får mange henvendelser. Det gør vores arbejde mere effektivt. Så vi må i stedet gå den tunge vej og undersøge hans kontaktflader med omverdenen, fortæller Carit Andersen.

Ziad Mohamad El Kassem er 31 år, og han beskrives som 180-185 cm. høj, almindelig af bygning, mørkt kortklippet hår og med tatoveringer på krop og arme. Ved flugten var han iført sort træningstøj.

Har man oplysninger i sagen kan man henvende sig til politiet på telefon 114.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden