TV der bevæger dig

Politi-foto skal stoppe iPhone-bedrager

Kender du denne mand, spørger Syd- og Sønderjyllands Politi. Foto: privatfoto

Politiet har torsdag offentliggjort et foto af en mand, som har svindlet med falske iPhone 6’ere, i Haderslev. Nu skal han stoppes, siger politiet.

- Vi har alene fem sager liggende, siger lederen af lokalpolitiet i Haderslev, vicepolitiinspektør Preben Westh, til TV SYD.

- Vi ved ikke, hvem manden er, så det er den eneste måde, vi kan stoppe ham på, når han bliver ved.

Politiet overvejede at offentliggøre billeder, som viser manden med en kasse, der kunne være emballagen til en Apple-telefon.

- Det var efter to anmeldelser. Men vi tøvede med at bringe billedet, fordi det skal også stå mål med forbrydelsens karakter. Men nu har vi fået flere – og der kan godt være andre sager fra andre politikredse – så nu vil vi gerne have ham stoppet, siger Preben Westh.

Bedrageri med bl.a. telefoner er blevet meget udbredt i de senere år. Denne mand har i mange tilfælde solgt telefoner via Den Blå Avis. Manden har opgivet forskellige adresse i Haderslev, hvor køberne kunne komme for at få deres telefon. Så kom han ud til dem med dem.

- Men han bor ingen af stederne, siger Preben Westh. Vi har en fornemmelse af, at han bor et sted i Sønderjylland.

Telefonerne er solgt for 4000-5000 kroner. Det skulle være iPhone 6-telefoner, men det viser sig, at der ikke er tale om ægte telefoner.

-  Det er formentlig piratkopier, som kører på et Android styresystem og ikke Apples IOS, noterer politiet.

Hvis du mener at genkende manden, bedes du kontakte lokalpolitiet i Haderslev på telefon 114. Haderslev har postnummer 6100, som du bliver bedt om at indtaste, når de ringer til politiets service-nummer (1-1-4)

 

 

Kender du denne mand?

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden