Politi leder videre i fire havne: Stadig intet spor af Mondeo

Dykkere fortsatte torsdag deres eftersøgning af gråbrun Ford Mondeo i fire havne. Bilen tilhører Bent Ovesen, der er eftersøgt for drabet på sin kone.

Eftersøgningen i Kolding Havn gav ikke nogle spor onsdag. Derfor fortsatte politiet i samarbejde med Søværnet med at lede efter en gråbrun Ford Mondeo i yderligere tre havne; Skærbæk Havn, Amminoakhavnen og Middelfart Gl. Havn.

Bilen tilhører 63-årige Bent Ovesen fra Kolding, der siden fredag har været forsvundet, og som nu er eftersøgt for drabet på sin to år yngre kone.

- Det er jo underligt, at en bil bare sådan forsvinder. Derfor er det nærliggende at lede efter den i f.eks. en havn, siger Carit Andersen, der er efterforskningsleder hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Han forklarer, at hundepatruljer også eftersøger skove og lader i og omkring Kolding. 

- Vi prøver at snævre os ind på, hvor den kan være, men vi har stadig ikke fundet noget spor af bilen, siger Carit Andersen til TV SYD.

Derfor har politiet fortsat meget brug for at folk henvender sig, hvis de har set eller hørt noget. Carit Andersen fortæller, at politiet har fået flere henvendelser, men ikke nogen, der har givet fremskridt i efterforskningen. 

Bilens registreringsnummer er AU24836 og er en årgang 2015. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.