TV der bevæger dig

Politi på lur fanger tyv efter tip fra nabo

Politi på lur anholdt i nat en indbrudstyv i færd med at bryde ind i en villa efterlagde sig på lur ved en villa i Sønderborg. Arkivfoto: TV SYD

Et tip fra en vågen nabo var årsag til, at Syd- og Sønderjyllands Politi natten til tirsdag kunne anholde en tyv i færd med at begå indbrud i villa.

Kort før midnat alarmerede en årvågen borger i Sønderborg politiet og advarede om, at et indbrud måske var under vejs i naboens villa på Johan Skjoldborgsvej.

Borgeren havde bemærket aktivitet omkring huset, og da der for nylig havde været indbrud i villaen, blev politiet alarmeret.

Vi regner med, at tyven har været på jagt efter designermøbler, da der i løbet af de seneste dage er stjålet Wegnerstole fra villaen.

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vi sendte en patrulje til stedet og lagde os på lur, og det var ikke falsk alarm, fortæller vagchef Nikolaj Hølmkjær til TV SYD.

Klokken 01.33 kunne politiet anholde en blot 18-årig mand fra lokalområdet i færd med at begå indbrud i villaen. Det lykkedes en medgerningsmand at slippe væk fra stedet.

Politiet formoder, at tyvene har været på jagt efter designermøbler, da der indenfor de seneste dage er stjålet Wegnerstole fra villaen.

Om det er de samme gerningsmænd, der var på spil natten til tirsdag, vides endnu ikke, men politiet formoder, det er de samme gerningsmænd, der er vendt tilbage efter flere designermøbler.

Den 18-årige er i eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han kærede ikke kendelsen.

 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu