TV der bevæger dig

Politi slog til mod street-race: Masser af bøder og klip

En 34-årig mand lavede hjulspin, da han var blevet stoppet og fik en ekstra bøde. (Colourbox) Foto: ARKIV

Politiet slog til og lavede flere fartkontroller i forbindelse med et streetrace-arrangement i Løsning lørdag aften. Der blev uddelt en snes fartbøder og adskillige klip i kørekort og kørselsforbud og frakendelser.

Der køres jævnligt street-race på Lundagervej i Løsning. Politiet skønner, at der var ca. 800 deltagere til lørdagens arrangement, oplyser vagtchef Martin Rasmussen, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Ved 22-tiden stillede politiet en fartmåler op på Østjyske Motorvej ? og den gav bonus. I løbet af kort tid var 14 bilister stoppet for at overskride det 130 km/t, som gælder på strækningen.

En 19-årig fik således kørselsforbud for at køre 187 km/t, og en 20-årig, som lige havde fået lov at køre igen efter et tidligere kørselsforbud, blev stoppet med 179 km/t. Det betyder, at han fradømmes kørekortet ubetinget for den nye forseelse.

Af andre eksempler kan nævnes en 35-årig, der kørte 163, en 18-årig, der kørte 165 og en 19-årig som fik noteret faten 174 km/t.

Desuden målte politiet fart på Lundagervej, som er bymæssig bebyggelse:

En 34-årig mand fra Bække blev stoppet med 106 km/t. Det blev han så sur over, at han lavede hjulspin for at komme væk. Men politiet målte hans fart igen ? og her nåede målingen op på 81 km/t. De to forseelser koster ham den nette sum af 7500 kr. plus et stort klip i kørekortet.

En 19-årig mand fra Horsens kørte motorcykel og blev mål til 104 km/t. Det udløser et kørselsforbud. Men Han slipper for en ubetinget frakendelse, fordi der trækkes 4 km/t fra målingen, så han noteres for 100 km/t. Hvis han var noteret for 101 km/t, var kortet røget.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden