Brændende hus styrtet sammen

Det brændende hus i Troldkær nord for Jels er styrtet sammen. Politiet vurderer, at der ikke umiddelbart var personer i huset som først antaget.

OPDATERET: Den voldsomme brand, der hærgede en ville i Troldkær nord for Jels er ved at være under kontrol, men slukningen er ikke foregået uden drama. En overgang formodede brandvæsenets indsatsleder, at der var en person i huset, men efter at huset er styrtet sammen, lader det ikke til, at der var nogen i den brændende villa.

- Vi vurderer, at der ikke umiddelbart har været nogen i huset under branden. Brandvæsenet er ved at være færdige på stedet. Området er spærret af - og brandtomten skal nu undersøges i de kommende dage, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Da både politi og brandvæsen er ved at være færdige på stedet onsdag eftermiddag, vil der også blive åbnet op for de afspærrede veje. Det gælder Koldingvej gennem Troldkær på strækningen fra rundkørslen til Præsteskovvej.

Politiet og brandvæsen er på stedet og arbejder på at få slukket branden.

Interview med indsatslederen tidligere på dagen:

Indsatslederen fortæller om branden i Jels. Foto: Tais Tullin, TV SYD.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.