Politi trak stave: Syv anholdt efter voldsomt slagsmål

Syv unge personer sidder lige nu til afkøling på politistationen. De var kommet i slagsmål på Skolegade i Esbjerg.

Omkring klokken tre i nat var to grupperinger af fulde mennesker kommet i slagsmål. Da politiet ankommer til stedet er slagsmålet mere eller mindre opløst, men der er stadig en del uroligheder på stedet.

- Der er en del råben, og da vi ankommer, er det som om, de vender deres vrede mod politiet, siger Nikolaj Hølmkjær, vagtchef ved Syd og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

De to grupperinger er ikke nogen, der i forvejen er kendt af politiet. De bliver betegnet som unge, fulde mennesker, der ikke har tilknytning til bandemiljøet. Alligevel var slagsmålet en stor opgave for politiet.

- Faktisk måtte vi anvende stave og en hund til at forsvare os med, fortæller vagtchefen og fortsætter:

quote

Vi måtte sende fem-seks patruljer derud, for ud over de syv personer i slagsmålet, var der en del tilskuere, der ikke ville lade politiet arbejde i fred

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef ved Syd og Sønderjyllands Politi

- Vi måtte sende fem-seks patruljer derud, for ud over de syv personer i slagsmålet, var der en del tilskuere, der ikke ville lade politiet arbejde i fred.

Politiet anholdte syv personer fra slagsmålet, som de tog med på politistationen. De kan alle se frem til en bøde på 3.000 kroner.

- Desuden er der videoovervågning i Skolegade, så det er et lidt dumt sted at begynde at slås, afslutter vagtchefen.