Politi: Vi intensiverer jagten på indbrudstyve

Sydøstjyllands Politi skærper indsatsen mod de indbrudstyve, der de sidste 14 dage, har plaget bilejere med tyveri og smadrede ruder i Kolding og Christiansfeld

Natten til lørdag fik mindst ni bilejere smadret ruder og også stjålet indhold fra de biler, som de har haft parkeret på centrale p-pladser i Kolding.

quote

Om det er lokale borgere, der begår disse indbrud og hærværk mod biler, eller om det er folk, der kommer kørende ude fra, er meget svært at sige

Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitinspektør, Sydøstjyllands Politi

 Vicepolitinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard Nielsen, siger til TV SYD, at politiet nu øger patruljeringen omkring samkøringspladserne ved både Bramdrupdam, afkørsel 65 Kolding Syd, og  Kolding Storcenter, hvor der den seneste tid har været en del indbrud og forsøg på indbrud i de parkerede biler.

- Om det er lokale borgere, der begår disse indbrud og hærværk mod biler, eller om det er folk, der kommer kørende ude fra, er meget svært at sige, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen og fortsætter:

- Det eneste mønster er, at det alle er ensomt beliggende p-pladser tæt på E45 ved Kolding. Det vil sige, dem som laver disse indbrud, meget hurtigt kan forsvinde på motorvejen.

quote

Hvis borgere har set noget mistænkeligt og for eksempel kan huske et bilmærke eller et nummerplade-nummer, kan vi ofte komme et skridt nærmere en opklaring

Finn Ellisgaard Nielsen, patruljeleder, Sydøstjyllands Politi

Politiet vil også meget gerne høre fra borgere, der har set noget mistænkeligt i løbet af fredag aften eller natten til lørdag ved enten Bramdrupdam samkøringsplads, p-pladsen ved Kolding Storcenter samt p-pladsen ved afkørsel 65, Kolding Syd.

- Selvom vi undersøger de berørte biler for både fingertryk, og dna-spor, så er den slags indbrud meget svære at opklare. Men hvis borgere har set noget mistænkeligt og for eksempel kan huske et bilmærke eller et bilnr., kan vi ofte komme et skridt nærmere en opklaring, siger  vicepolitinspektørFinn Ellesgaard Nielsen.