Politiet: Brand i avis-bil muligvis påsat

Brand og Redning Sønderjylland slukkede i nat en påsat brand i en bil i Haderslev. For anden gang på et halvt år gik det ud over en af JydskeVestkystens biler.

Der står en kedelig nyhed på JydskeVestkystens parkeringsplads. Natten til mandag er der blevet sat ild til en af avisens biler.

Klokken cirka 02.00 natten til mandag måtte Brand og Redning Sønderjylland slukke køretøjet, der stod på Posthussvinget. Det var kun avisens bil, der tog skade ved branden. 

quote

Alle vores spor peger på, at branden var påsat.

Ivan Gohr Jensen, vagtchef ved Syd- og Sønderjylland Politi

Mandag morgen har politiet oplyst, at de vurderer, at branden var påsat. 

- Alle vores spor peger på, at branden var påsat, siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef ved Syd- og Sønderjylland Politi, til TV SYD.

Det er ikke første gang, at JydskeVestkysten oplever, at en af redaktionens biler er brændt. Tilbage i september måned sidste år måtte redaktionen i Haderslev sige farvel til en bil.

JydskeVestkystens chefredaktør Mads Sandemann siger mandag morgen til TV SYD, at man på avisen er ked af situationen, men ikke har nogen viden om, hvorfor det er sket igen. 

Sådan så bilen ud efter branden.
Sådan så bilen ud efter branden.
Foto: Vibeke Marcussen, TV SYD

- Vi ved ikke, hvad der ligger til grund for hændelsen. Vi synes, det er ærgerligt, at vi ikke kan have en bil med avisens navn på til at stå i fred, fortæller Mads Sandemann til TV SYD.

Da avisens redaktionsbil i september blev sat i brand, håbede man, at det var en engangsforeteelse.

- Dengang besluttede vi at købe en ny bil med logo på, fordi vi ikke ville lade os kyse, siger Mads Sandemann.

Syd- og Sønderjyllands Politi opforderer eventuelle vidner til at ringe 114. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.