Politiet efter dobbelt hjemmerøveri: Kontakt ældre pårørende

To ældre kvinder er natten til søndag blevet udsat for hjemmerøveri i Christiansfeld. Politiet opfordrer folk til at kontakte pårørende i området.

En 87-årig og 90-årig kvinde fik natten til søndag en ubehagelig oplevelse. Tre mænd brød ind i kvindernes hjem og spærrede dem bagefter inde. Den 87-årige kvinde bor i en plejebolig på Gammel Kongevej, og den 90-årige kvinde bor på Vestervang i Christiansfeld.

Politiet vil gerne have hjælp til at sikre sig, der ikke er flere i området, der har været udsat for hjemmerøveri.

- Hvis nogle har ældre pårørende i området, så tag lige kontakt til dem og find ud af, vi ikke har et tredje tilfælde, siger Jesper Engelund, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til TV SYD. 

Politiet formoder, det er de samme gerningsmænd, der står bag begge hjemmerøverier. Gerningsmændene har stjålet smykker fra kvinderne og formentlig også sølvtøj og dankort.

- Vi har en kraftig formodning om, der er tale om de samme gerningsmænd. I begge tilfælde er der tale om tre mænd, og de stjæler smykker, siger Jesper Engelund.

De tre mænd er formentlig af østeuropæisk oprindelse og taler gebrokkent dansk. To af mændene er mellem 20-30 år, og den tredje er omkring 40 år. Den 40-årige er højere og kraftigere end de to yngre mænd.

- Hvis der er nogle, der har bemærket de tre personer i området, vil vi rigtig gerne vide noget om det, siger vagtchef Jesper Engelund. 

Ring til politiet på 1-1-4, hvis du har set noget.