TV der bevæger dig

Fundet: Politiet efterlyste 73-årig dement

Den 73-årige mand er formentligt sidst set ved busskuret her på Piledamsvej i Havnbjerg lige ved Hanbjerg Centret, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Foto: Google Maps

Syd- og Sønderjyllands Politi ville gerne have hjælp til at finde en 73-årig dement mand, som kun havde let tøj på i vinterkulden. Manden er nu fundet.

OPDATERING: Manden er søndag omkring klokken 9 fundet. 

- Vi har fundet ham, og han har det fint, siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. 

Ved middagstid lørdag forlod en 73-årig dement mand sin beskyttede bolig på Tjørning i Havnbjerg på Nordals i en tynd jakke og i let fodtøj – og søndag morgen var den 73-årige fortsat ikke fundet. Politiet efterspurgte derfor borgernes hjælp.

- Vi har søgt med hundepatrulje efter ham. Indtil videre uden held, oplyste Henrik Sønderskov, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD først på morgenen.  

Vi har søgt med hundepatrulje efter ham. Indtil videre uden held

Henrik Sønderskov, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi

Den 73-årige beskrives som cirka 175 cm. høj. Manden bar en tynd jakke og jeans, og han havde bare fødder i let fodtøj.  

En mand med det signalement blev lørdag klokken 15 set ved et busskur ved Havnbjerg Centret i Havnbjerg, og politiet havde en formodning om, det kunne være den efterlyste.

- Vi har søgt ved både busskuret og ved boligen efter manden, hvor han altså ikke er. Vi søger selvfølgelig videre, siger Henrik Sønderskov fra Syd- og Sønderjyllands Politi, der gerne hørte fra folk, der havde set manden.

Manden blev fundet omkring klokken ni søndag formiddag.

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App