Politiet efterlyser Jørgensen-brødrenes hjemmerøvere

Sydøstjyllands Politi vil have hjælp til at finde de to røvere, der forsøgte at røve Jørgensen-brødrene lørdag aften.

Sydøstjyllands Politi beder borgerne om hjælp til efterforskningen af et forsøg på hjemmerøveri, som fandt sted på en landejendom uden for Vonge i lørdags kort efter kl. 21.

Politiet er interesseret i at høre fra borgere, der har set personer, som kom til gerningsstedet på Hammer Møllevej 6 lørdag aften omkring gerningstidspunktet kl. 21 – eller personer, som forlod gerningsstedet senere på aftenen.

De to efterlyste, formodede gerningsmænd beskrives begge som mænd, cirka 180 cm. høje, muskuløse af bygning og begge med en strikket "røverhue" med et hul hen over øjnene. Den ene af mændene medbragte en pistol, og den anden mand medbragte en køkkenkniv.

Desuden ønsker Sydøstjyllands Politi at høre fra borgere, som har set et køretøj ved indkørslen på Hammer Møllevej 6 – det kan enten være før gerningstidspunktet, som var kl. 21:13 – eller umiddelbart efter.

Kontakt Sydøstjyllands Politi på 114, hvis du kan hjælpe med oplysninger om gerningsmændene eller køretøjet – eller hvis du i øvrigt har oplysninger i sagen, som kan være relevante.