Politiet efterlyser vidner: Tysk familie truet med kniv på rasteplads

Tysk familie blev søndag ved middagstid udsat for røveri på en rasteplads vest for Broager. Politiet søger vidner.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser vidner til et røveri mod en tysk familie. Røveriet blev begået klokken 12.15 på en rasteplads på Brovej vest for Broager, lige nord for Rendbjerg.

Det ene barn skulle skiftes, og derfor var den tyske familie og deres børn på to og fire år holdt ind.

Familien tog tre ens, grå kufferter med ind ad vigesporet i skoven, fordi de ikke kan huske i hvilken kuffert skiftetøjet ligger.

Der kom to mænd til stedet og den tyske mand hørte pludselig kvinden skrige. De to mænd truer med en kniv og skubbede til kvinden , tog de tre kufferter, og løb tilbage til rastepladsen, hvor der ventede  yderligere tre mænd i en bil.

- Begge mænd beskrives som østeuropæiske af typer i alderen 2-30 år. Den ene mand er, cirka 190 centimeter høj og slank med spidst ansigt. Han bar en cap, brunlig jakke og sorte joggingbukser, Den anden mand er omkring 180 centimeter høj og muskuløs. Han bar også kasket, grå jakke og blå joggingbukser, oplyser vagtchef Erik Lindholdt til TV SYD søndag aften.

De i alt fem mænd flygtede i retning mod Broager i en sølvgrå Opel Astra-lignende bil med danske nummerplader.

Røveriet blev først anmeldt omkring klokken 14, fordi den tyske familie var i tvivl om, hvad de skulle gøre. De fik kontakt til en dansk familie, og anmeldte derefter røveriet.

Udbyttet af røveriet var primært tøj og lidt smykker, da familiens penge og øvrige værdier lå i deres bil.

Har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefon 114.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.