Politiet: Eftersøgt familiefar er flygtet til Tyrkiet

Syd- og Sønderjyllands Politi har nu fået bekræftet, at den efterlyste 33-årige Hamid Farid Mohammed lørdag morgen rejste med fly fra Hamborg til Tyrkiet.

Hamid Farid Mohammed er internationalt efterlyst i forbindelse med drabene på hans hustru og to døtre i Aabenraa.

Syd- og Sønderjyllands Politi har nu fået bekræftet, at den efterlyste 33-årige Hamid Farid Mohammed lørdag morgen rejste med fly fra Hamborg til Tyrkiet

- Vi ved nu, at han er fløjet fra Hamborg til Istanbul lørdag morgen, så han har haft næsten to døgn i Tyrkiet, inden drabene blev opdaget, til at komme videre mod Syrien, hvis det er det han vil, siger efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

I sagen om det tredobbelte drab i Aabenraa, hvor en syrisk kvinde og hendes to døtre er fundet dræbt, viste efterforskningen i løbet af mandag  at familiefaderen omkring det formodede drabstidspunkt har taget en taxa til Flensborg. 

- Hvordan  Hamid Farid Mohammed er kommet fra Flensborg og videre til Hamborg ved vi endnu ikke. Vi samarbejder nu med tyrkisk politi omkring den videre eftersøgning. Der er jo mange muligheder for en mand på flugt i Istanbul, så vi håber, at det tyrkiske politi kan hjælpe os videre, siger efterforskningsleder Bent Thuesen.

De to piger på syv og ni år blev sidst set fredag, hvor de forlod deres skole, og faderen tog taxaen til Flensborg ved 18-tiden. 

 

Efterforskningen er ikke kommet tættere på et motiv til drabene. Men omstændighederne klarlagt i forbindelse med efterforskningen gjorde, at Syd- og Sønderjyllands Politi mandag anmodede om fængsling in absentia af den 33-årige ægtemand Hamid Farid Mohammed.

 - Eftersom vi formoder, at manden er rejst ud af landet, har vi valgt ikke at offentliggøre fotos af ham, siger efterforskningsleder Bent Thuesen.

Han afkræfter samtidig rygter om, at de tre dræbte ikke skulle være i hel tilstand. Det er de, og politiet appellerer til, at der ikke spekuleres i makabre detaljer – især af hensyn til pigernes venner og skolekammerater.

Dødsårsagen er endnu ikke fastslået og der vil tidligst blive foretaget obduktion sidst på ugen. 

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.