Politiet fanger rumænske tyve på flugt

Tre tyve forsøgte at flygte fra politiet fredag eftermiddag, men betjentene og deres hunde var hurtigere og fik fat i to af mændene.

Fredag eftermiddag røg to rumænske tyve i brummen, efter at de forsøgte at flygte fra politiet i Brørup. 

Betjentene, der patruljerede i Brørup midtby, fik fredag eftermiddag øje på tre mistænkelige mænd i en bil. Patruljen satte efter bilen, og straks blev der indledt en mindre biljagt. 

- De tre mænd indså hurtigt, at de ikke kunne køre fra politiet, så de sprang faktisk ud af bilen, mens den kørte, siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.  

Betjentene og deres hunde løb efter de tre rumænere og fik fat i to af dem. Den tredje slap væk. Til gengæld var bilen, der var trillet videre ind i et plankeværk, lidt af en fangst.

- I deres bil fandt vi flere sække med temmelig mange tyvekoster, der formentlig stammer fra butikstyverier, siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. 

De to rumænske mænd på 31 og 32 år bor ikke i Danmark. Politiet har afhørt dem, og de bliver fremstillet i grundlovsforhør lørdag.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.