TV der bevæger dig

Politiet fanger rumænske tyve på flugt

To rumænske tyve sidder i brummen efter politijagt i Brørup. Foto: Torben Klint

Tre tyve forsøgte at flygte fra politiet fredag eftermiddag, men betjentene og deres hunde var hurtigere og fik fat i to af mændene.

Fredag eftermiddag røg to rumænske tyve i brummen, efter at de forsøgte at flygte fra politiet i Brørup. 

Betjentene, der patruljerede i Brørup midtby, fik fredag eftermiddag øje på tre mistænkelige mænd i en bil. Patruljen satte efter bilen, og straks blev der indledt en mindre biljagt. 

- De tre mænd indså hurtigt, at de ikke kunne køre fra politiet, så de sprang faktisk ud af bilen, mens den kørte, siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.  

Betjentene og deres hunde løb efter de tre rumænere og fik fat i to af dem. Den tredje slap væk. Til gengæld var bilen, der var trillet videre ind i et plankeværk, lidt af en fangst.

- I deres bil fandt vi flere sække med temmelig mange tyvekoster, der formentlig stammer fra butikstyverier, siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. 

De to rumænske mænd på 31 og 32 år bor ikke i Danmark. Politiet har afhørt dem, og de bliver fremstillet i grundlovsforhør lørdag.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden