TV der bevæger dig

Politiet forlænger visitationszone i Esbjerg

Syd- og Sønderjyllands Politi forlænger visitationszonen i Esbjerg så den nu løber frem til den 17. oktober. Foto: TV SYD

Syd- og Sønderjyllands Politi har i dag besluttet at forlænge den eksisterende visitationszone i Esbjerg.

Voldelige sammenstød, skyderier og og knivstik. Den omstridte bandekonflikt har resulteret i, at Syd- og Sønderjyllands Politi besluttede at indføre en visitationszone fra den 17. august til den 17. september. 

Nu bliver den så forlænget en måned mere.

Det sker, fordi den anspændte situation mellem de to grupperinger i Esbjerg stadig eskalerer, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelse.

Visitationszone

Zonen er et område afgrænset af E20 – Dokken -E20- Adgangsvejen - H.E. Bluhmes Vej – Sædding Strandvej – Gudenåvej – Stenhuggervej – Smedevej – Sædding Ringvej – Gjesing Ringvej – Kjersing Ringvej og tilbage til E20 inklusiv de nævnte gader. 

Siden den 17. september har politiet lavet 258 visitationer, og det har givet seks sager om overtrædelse af våbenloven og tre sager om overtrædelse af knivloven. Herudover har der været 23 sager, der handler om euforiserende stoffer. 

Om det er sidste gang, politiet forlænger visitationszonen, det er der ikke et svar på allerede nu. 

- Det tager vi stilling til de sidste dage op til den 17. oktober, siger Helle Lundberg, der er kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Visitationszone i Esbjerg Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App