Politiet: Fredelig og travl nytårsnat med masser af fest i gaden

Masser af glade mennesker og stor travlhed - men ingen alvorlige sager, så nytårsnat har haft et fredeligt forløb. Sådan lyder meldingen nytårsmorgen fra begge politikredse i TV SYDs område.

Der er blevet festet igennem nytårsnat - og omkring midnat og ud på de små timer har der været mange mennesker på gaden. Det har dog kun resulteret i  ganske få voldssager, som politiet har måttet tage sig af. Alligevel har arresten været fyldt med folk, der ikke kunne styre deres branderter.

- Vi har været massivt til stede og meget synlige særligt i  i Haderslev og Esbjerg. Der har været nok at se til for vores patruljer - men det har været fredeligt, når man tænker på, hvor mange mennesker, der var ude at feste, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, nytårsmorgen til TV SYD.

En lignende melding lyder fra Sydøstjyllands Politi i Horsens.

quote

Måske har regnen nytårsmorgen også lagt en dæmper på festlighederne

Kenneth Ravnholt, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

- Vi har haft en del mindre brande, huspektakler og fulde mennesker i nattelivet, som det er normalt nytårsnat. Vi har ikke registreret alvorlige skader eller ulykker. Måske har regnen nytårsmorgen også lagt en dæmper på festlighederne, siger vagtchef Kenneth Ravnholt, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.