TV der bevæger dig

Frygter hævntogt, men borgerne kan være trygge

01:30

Betjente i skudsikre veste på gerningsstedet i Vestergade i Vejle.

1 af 2

Politiet lægger ikke skjul på, at de frygter en gengældelsesaktion efter drabet i Vestergade onsdag aften. Men borgerne behøver ikke frygte noget.

Politiet lavede sluser på Lillebæltsbroerne, fordi  man frygtede, at bande-medlemmer fra Odense var på vej mod Vejle for at hævne deres 31-årig kammerat. Det oplyses, at enkelte bandemedlemmer blev spottet og sendt tilbage.

Også i Vejle var politiet forberedte. Betjentene i Vestergade havde således skudsikre veste på....

- Den almindelige borger i Vejle behøver overhovedet ikke være bekymret, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, Sydøstjyllands Politi,   til TV SYD. Der er tale om et opgør i det kriminelle narko-miiljø.

Politiet har lavet mange tekniske undersøgelser. Og sammen med enkelte vidneudsagn er man nået frem til at en 26-årig mand fra Vejle – af Afghansk oprindelse – mistænkes for drabet. Han var formodentlig sammen med sin 22-årig bror og en tredje mand, siger vicepolitiinspektøren til TV SYD.

- Vi har talt med en del vidner, men vi vil rigtig gerne have, hvis der er nogen, der har set eller hørt noget dernede omkring gerningsstedet _ eller kender til gerningsmanden eller den forurettede, at folk de så henvender sig på telefon 1-1-4, siger Lars Peter Madsen.

Vicepolitikommissær Lars Peter Madsen, Sydøstjyllands Politi

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden