Politiet håber at video-overvågning kan afsløre rudeknusertyve

Efter omkring 25 nye tilfælde af rudeknusninger og indbrud i parkerede biler hen over weekenden i Koldingområdet, håber Sydøstjyllands Politi, at billeder fra overvågningskameraer har fanget tyvene i aktion.

Politiet har de seneste døgn øget patruljeringen omkring samkøringspladserne ved både Bramdrupdam, afkørsel 65 Kolding Syd og Kolding Storcenter, hvor der de sidste tre døgn har været en stribe rudeknusninger og indbrud  i de parkerede biler. 

- Vi har ikke meldinger om nye tilfælde her mandag morgen. Det seneste tilfælde er fra søndag omkring klokken 17, så måske har tyvene følt jorden brænde under sig med den store opmærksomhed på bølgen af indbrud i biler, siger Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitinspektør, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

quote

Måske har tyvene følt jorden brænde under sig med den store opmærksomhed. 

Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitinspektør, Sydøstjyllands Politi

Samkørselspladserne, hvor mange af indbruddene er sket, er ikke video-overvåget - men der er også sket rudeknusning og tyverier fra biler parkeret steder i Kolding, hvor der er videovervågning.

- Vi er nu ved at samle bl.a. relevant videomateriale sammen og håber på, at det kan give os et afgørende spor, siger vicepolitinspektør Finn Ellesgaard Nielsen. 

Politiet vil også meget gerne høre fra borgere, der har set noget mistænkeligt i løbet af weekenden ved enten Bramdrupdam samkøringsplads på Kokholm, p-pladsen ved Kolding Storcenter, i Skovparken samt p-pladsen ved afkørsel 65, Kolding Syd.