TV der bevæger dig

Politiet har afsløret bande af trick-tyve

I alle tilfælde har tyvene ifølge politiet afluret ældre kvinders pinkoder under indkøb, antastet og distraheret dem, stjålet kvindernes kreditkort og lynhurtigt tømt dem i hæveautomater. Arkivfoto

Sydøstjyllands Politi mener, man har fat i en større østeuropæisk bande tricktyve. Fire rumænere er nu varetægtsfængslet i sagen.

Tre af de fire har erkendt fem tricktyverier i Fredericia, Vejle, Kolding, Blåvand og Vejby i Nordsjælland. Den fjerde nægter sig skyldig. Men yderligere sigtelser er på vej mod dem for tricktyverier i Tørring, Ringkøbing, Varde, Brørup, Borup og Viby på Sjælland, Slagelse, Ølstykke, Birkerød og Hørholm. Det oplyser anklagerfuldmægtig Sanne Vindelev til Fredericia Dagblad.

I alle tilfælde har tyvene ifølge politiet afluret ældre kvinders pinkoder under indkøb, antastet og distraheret dem, stjålet kvindernes kreditkort og lynhurtigt tømt dem i hæveautomater. Udover de første sigtelser løber yderligere sager ind nærmest dagligt, som Sydøstjyllands Politi også vurderer at kunne forbinde de fire rumænere - og muligvis andre personer på fri fod - med. I alt er der ifølge politiets foreløbige skøn stjålet for op mod en million kroner.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden