TV der bevæger dig

Politiet har nu stoppet fanges flugt

Den 19-årige mand blev indlagt på Spangsbjerg i Esbjerg natten til torsdag, da han under ophold i Kolding Arrest havde spist glasskår fra et glas han havde knust. Foto: Hans Lausten, TV SYD

En 19-årig mands flugt fra Det Psykiatriske Sygehus Spangsbjerg er nu slut. Politiet har netop anholdt manden på Gudenåvej i Esbjerg.

Den 19-årige mand blev indlagt på Spangsbjerg i Esbjerg natten til torsdag, da han under ophold i Kolding Arrest havde spist glasskår fra et glas han havde knust. Manden, der er asylansøger fra Libyen, var anbragt i arresten, da politiet havde anholdt ham for en række ryverier.

- I nat vurderede en læge, at den 19-årige var selvmordstruet, hvorfor han blev overført til Spangsbjerg. det skete kl. 02,39 - og kl. 04,03 tog han i flugten i hvidt hospitalstøj, oplyste vagtchef Ole Aamann hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

I timerne efter flugten blev der anmeldt en række indbrud i de nærligende boligområder - bl.a. Norddalsparken, Parkvej og Kystparken, hvor den flygtede blev set.

Senest er det lykkedes den 19-årige at få fat på noget andet tøj, så han under den sidste del af flugten var klædt i en sort kedeldragt  og en grå trøje med orange skrift udenover kedeldragten.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden