Politiet: Hvis der er problemer med rockerne, så snak med dem selv

- Hvis der er problemer med rockerne, så snak med dem selv. Den besked skulle politiet angiveligt have givet naboerne til Hells Angels rockerborg i Esbjerg, da naboerne fredag klagede over voldsom larm fra rockernes fest. Det får nu Folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S) til at rette skarp kritik mod Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet føjede rockerne i Esbjerg, da rockerne holdt fest fredag. Sådan lyder kritikken fra Folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S).

Naboerne til Hells Angels rockerborg i Esbjerg klagede over voldsom larm fra Hells Angels rockerborg. Beskeden fra politiet var, at ? hvis der var problemer med rockerne, så måtte naboerne selv snakke med dem, for vagtchefen ville ikke sende to betjente ind til 500 mand.

- De mennesker, der bor tæt op ad rockerne, er i forvejen utrygge, så hvis de henvender sig til politiet, så skal de have hjælp omgående. Politiets signal i denne sag er desværre, at rockerne har mere magt end alle mulige andre. Det er det præcis modsatte signal, vi som samfund skal sende. Jeg frygter, at rockerne får nemmere ved at rekruttere sårbare unge, når der står i avisen, at politiet er bange for rockerne. Det dur simpelthen ikke, siger Christian Rabjerg Madsen.

Politiet oplyste lørdag til TV SYD, at rockerfesten var forløbet helt problemfrit:

-Jeg tror, de havde en god fest. Vi mærkede dem ikke, fortalte vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi lørdag til TV SYD.

S-kandidaten ønsker rockerne ud af byerne. Han har tidligere arrangeret fakkeloptog mod rockerne i Kolding og er initiativtager til facebooknetværket www.facebook.com/rockerneudafkolding.

- Rockerne frarøver simpelthen almindelige mennesker den grundlæggende ret til at være trygge. Vi skal derfor gøre alt hvad vi kan for at få dem ud af byerne. Politiet bør således benytte enhver lejlighed til at gøre livet surt for dem, og festen burde selvfølgelig havde været lukket efter første klage fra naboerne, skriver han i en pressemeddelelse til TV SYD.

Fra Facebook:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.