Politiet i Vejle anholder drabsmistænkt fra Tyskland

En mand, der er mistænkt for et drab i Tyskland, er blevet anholdt på en vandpibecafé i Vejle.

En 38-årig mand, der er mistænkt for et drab i Bielefeld mellem Hannover og Dortmund i Tyskland, er blevet anholdt på en vandpibecafé i Vejle.

- Vi anholdt manden i går aftes ved 22-tiden, og det foregik stille og roligt, siger vicepolitiinspektør Frede Nissen fra lokalpolitiet i Vejle tirsdag eftermiddag til Ritzau.

- Han er så blevet fremstillet i grundlovsforhør med henblik på udlevering til Tyskland, fortsætter vicepolitiinspektøren, der ikke vil give yderligere oplysninger om sagen.

- Vi har anholdt den person, de har efterlyst, men det er tyskernes sag, så jeg vil ikke udtale mig yderligere om den, forklarer Frede Nissen.

Vejle Amts Folkeblad skriver på sin hjemmeside, at manden er sigtet for drabet på sin kæreste i Bielefeld, og at han blev anholdt, efter at politiet havde fået et anonymt tip.

Mandens 29-årige kæreste blev fundet kvalt i sit soveværelse søndag. Den foreløbige obduktionsrapport viser, at drabet fandt sted på et tidspunkt fra mandag 12. maj, og til hun blev fundet søndag, skriver vafo.dk.