Jule-lukkede virksomheder er slaraffenland for indbrudstyve

I jule- og nytårsdagene står mange arbejdspladser gabende tomme uden opsyn, og det er et slaraffenland for jule-indbrudstyve, der kan arbejde i fred og ro. Så tjek sikkerheden inden højtiden, opfordrer Syd- og Sønderjyllands Politi.

Det handler ikke bare om at huske at sætte tyverialarmen til. Indbrudsalarmen kan måske afskrække indbrudstyven, men den holder ikke de professionelle tyve ude.  Inden ejeren eller vagtmanden dukker op, kan både tyv og værdifulde ting være over alle bjerge.

- Se på din virksomhed med en indbrudstyvs øjne. Hvor er de svage punkter? Og gør så noget ved dem allerede nu, så det bliver så bøvlet som muligt for en tyv at bryde ind. Tyvens fjender er støj, synlighed og tid. Sørg for at gøre tyvens arbejde så besværligt som muligt med bl.a. gode låse og effektive vinduessikringer, lyder rådet fra  Christian Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis Kriminalpræventive Sekretariat.

Tjek derfor lige alt en ekstra gang eller to, inden virksomheden lukker helt ned inden de mange juledage! Ryd op, lås materiel og værktøj forsvarligt inde, før der går juleferie i hele virksomheden, lyder det fra politiet på Twitter.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.