TV der bevæger dig

Politiet: Kølervæske blev forvekslet med saftevand

Sydøstjyllands Politi betragter en hændelse her på Horsens Byskole, hvor elever drak kølervæske, som et et uheld og foretager sig ikke yderligere i sagen. Foto: Mads Dalegaard, Ritzau Scanpix

Sydøstjyllands Politi betragter en hændelse på Horsens Byskole, hvor elever drak kølervæske,som et et uheld og foretager sig ikke yderligere i sagen.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 13.14 og var efterfølgende på Horsens Byskole for at undersøge de nærmere omstændigheder.

- Det er nu klarlagt, at eleverne i forbindelse med en klassesammenkomst havde fået nogle saftevandsrester via forældregruppen. Ved et uheld var der kommet en flaske kølervæske med blandt flaskerne af saftevand, og således uheldigt blev det forvekslet med saftevandet, forklarer Sydøstjyllands Politi, der betragter hændelsen fuldt oplyst.

14 af de berørte elever blev indlagt på sygehuse i Kolding, Viborg og Skejby til observation samt behandling for forgiftningen. Der er ingen alvorlig tilskadekomst lige som det ikke forventes, at uheldet vil give nogle af eleverne men.

- Vi har ikke hørt fra hospitalerne i nattens løb - men det er min forventning, at alle indlagte elever kom er hjemme igen her til morgen, siger vagtchef Klaus Baagøe, Sydøstrjyllands Poloiti, fredag morgen til TV SYD.

Læs også 14 skoleelever på hospitalet: Drak kølervæske

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu