TV der bevæger dig

Politiet leder i Horsens efter savnet kvinde fra Vonge

Eftersøgningen med hunde fortsætter i dag. Arkivfoto.

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 46-årige Gitte Bettina Kristensen fra Vonge, der frygtes at være i hjælpeløs tilstand, da hun ikke har fået sin insulin.

Den 46-årige kvinde forlod bopælen i Vonge i går kl. 10, og familien meldte hende savnet i går aftes, da hun ikke var kommet hjem. Hun er muligvis kørt med bus fra Vonge, efter hun forlod hjemmet.

Kvindens mobiltelefon er sporet til at befinde sig i Horsens centrum, og Sydøstjyllands Politi har derfor i løbet af i nat været ude med hunde for at undersøge området ved Vestre Kirkegård, hvor kvindens forældre er begravet.

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 46-årige Gitte Bettina Kristensen fra Vonge.

Hun beskrives som kraftig af bygning, 162 cm høj med langt mørkt hår, som typisk sidder i en knold. Hun er muligvis iført en sort skindjakke. Kvinden bærer desuden høreapparat og har et modersmærke under det højre øje. Hun har ikke medbragt insulin, som hun får mod sukkersyge.

- Eftersøgningen med hunde fortsætter i dag, men vi har ikke mange konkrete spor at gå efter, så derfor opfordrer vi borgere, der har set Gitte Bettina Kristensen efter klokken 10.00 i går til at kontakte politiet på telefon 114, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Sydøstjyllands Politi opfordrer desuden borgerne til at være opmærksomme og holde øje med skure og udhuse.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden