Politiet leder i Horsens efter savnet kvinde fra Vonge

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 46-årige Gitte Bettina Kristensen fra Vonge, der frygtes at være i hjælpeløs tilstand, da hun ikke har fået sin insulin.

Den 46-årige kvinde forlod bopælen i Vonge i går kl. 10, og familien meldte hende savnet i går aftes, da hun ikke var kommet hjem. Hun er muligvis kørt med bus fra Vonge, efter hun forlod hjemmet.

Kvindens mobiltelefon er sporet til at befinde sig i Horsens centrum, og Sydøstjyllands Politi har derfor i løbet af i nat været ude med hunde for at undersøge området ved Vestre Kirkegård, hvor kvindens forældre er begravet.

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 46-årige Gitte Bettina Kristensen fra Vonge.
Sydøstjyllands Politi efterlyser den 46-årige Gitte Bettina Kristensen fra Vonge.

Hun beskrives som kraftig af bygning, 162 cm høj med langt mørkt hår, som typisk sidder i en knold. Hun er muligvis iført en sort skindjakke. Kvinden bærer desuden høreapparat og har et modersmærke under det højre øje. Hun har ikke medbragt insulin, som hun får mod sukkersyge.

- Eftersøgningen med hunde fortsætter i dag, men vi har ikke mange konkrete spor at gå efter, så derfor opfordrer vi borgere, der har set Gitte Bettina Kristensen efter klokken 10.00 i går til at kontakte politiet på telefon 114, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Sydøstjyllands Politi opfordrer desuden borgerne til at være opmærksomme og holde øje med skure og udhuse.