Politiet opgiver endnu en sigtelse i sagen om Vejle Havn

Politiet vil ikke rejse flere sigtelser i sagen om muligt misbrug af offentlige midler.

Sydøstjyllands Politi stopper efterforskningen af en sag om mulig overtrædelse af tavshedspligten i sagen om Vejle Havn. I forbindelse med en større sag om misbrug af offentlige midler på havnen har politiet opgivet af finde den eller de personer, som angiveligt skulle have videregivet en hemmeligstemplet medarbejderrapport om det eventuelle misbrug. 

Sydøstjyllands Politi har standset efterforskningen, fordi de ikke vurderer, at der vil kunne rejses tiltale i sagen. Politiet har ikke fundet beviser, der peger i retning af en gerningsmand, som kunne have videregivet den interne rapport.

Sagen om misbrug af offentlige midler går tilbage til 2015, hvor Vejle Kommune politianmeldte en kreds af personer med tilknytning til havnens ledelse for eventuelle misbrug af offentlige midler til bl.a. gaver og rejser.

Mens en række sigtelser blev opgivet undervejs, blev der rejst en mod den tidligere havnechef til en samlet værdi af 21.500 kr. Tilbage i det omfattende sagskompleks var anmeldelsen om bruddet på tavshedspligten. Den efterforskning er altså nu stoppet, og Sydøstjyllands Politi oplyser, at der rejses ikke rejses flere sigtelser i sagen.

Læs yderligere detaljer i tweetet her: 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.