Politiet retter mistanke mod én mand i flaskekast-sag

Sydøstjyllands Politis fokus har rettet sig mod én mand i en flaskekast-sag fra weekenden, hvor en betjent blev ramt af glasskår og blev syet med 24 sting.

Politiet er nu nået nærmere, hvem der kastede en flaske mod en af politiets patruljebiler på Mælketorvet i Horsens klokken 04.30 søndag morgen.

Flasken ramte patruljevognen, hvor den splintrede – og glasskår fra den knuste flaske ramte en betjent i hovedet. Han måtte efterfølgende syes med 24 sting, men han er nu udskrevet fra sygehuset – dog vil han formentlig være sygemeldt i en længere periode.

Efterforskningen skrider frem

Politiet har nu indsnævret deres fokus på en bestemt mand, som deres mistanke nu retter sig mod. Manden beskrives som mellemøstligt udseende, spinkel til almindelig af bygning og ca. 170-180 cm. høj. Han var søndag morgen iført en sort jakke, lys/grå hættetrøje og sorte bukser. 

 

- Vi efterforsker stadig sagen temmelig intenst med de muligheder, vi har. Og vi får dagligt henvendelser fra vidner i sagen, som hjælper os, siger lederen af lokalpolitiet i Horsens, Peter Thaysen, til TV SYD.

Vidnerne har oplyst til politiet, at flere af de tilstedeværende havde deres mobiltelefoner fremme. Politiet har derfor en formodning om, at hændelsen er blevet filmet.

- De film og billeder fra de tilstedeværende vil vi fortsat meget gerne se. Nogen må have billeder og film derfra. Vi har selv fået videoovervågning fra stedet, og vi kan se den beskrevne mand løbe i retning mod Søndergade på overvågningsbillederne, siger Peter Thaysen. 

 

Politiet vil derfor fortsat gerne i kontakt med personer, der har været på Mælketorvet eller har set en person løbe ad Søndergade søndag morgen ca. kl. 04.30. De vil også gerne i kontakt med vidner, der har været på stedet omkring gerningstidspunktet.

Sydøstjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114.