Politiet: Rolig nat med fokus på unge og stoffer

Syd- og Sønderjyllands Politis patruljer har natten til søndag haft særlig opmærksomhed rettet mod de helt unge, efter at to piger på 15 og 16 år lørdag morgen blev indlagt i bevidstløs tilstand efter formentlig at have indtaget stoffet MDMA.

Der har været mange unge mennesker i nattelivet, da det er den sidste weekend i vinterferien - men alt er forløbet roligt som på en normal lørdag aften og nat. 

- Vi har selvfølgelig haft fokus på unge og stoffer, hvor vi kom frem - men der har ikke været nye tilfælde i nat, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD søndag morgen klokken 05.30.

Lørdag morgen ved 06.30-tiden blev to piger på 15 og 16 år i bevidstløs tilstand indlagt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg fra Fanø. Pigerne har formentlig indtaget stoffet MDMA eller et lignende stof. 

Ved 11-tiden lørdag formiddag kom de to piger til bevidsthed igen og var uden for livsfare.
Indlæggelsen af de to piger skete kort tid efter en tragisk sag på Sjælland. I begyndelsen af februar indtog to 15-årige drenge stoffet MDMA i Haslev på Sjælland. Det endte med at koste den ene dreng livet. Han sov ind natten til torsdag efter at have ligget i kunstigt koma i de seneste uger.