TV der bevæger dig

Politiet satser mere på grænsesamarbejde

Masser af stjålen elektronik - som GPS'ere - havner i udlandet.

Syd- og Sønderjyllands Politi har besluttet at intensivere indsatsen på den grænseoverskridende kriminalitet. Det sker i forbindelse med den kommende personalemæssige styrkelse af Udlændingekontrolafdelingen.

Udlændingekontrolafdelingen vil derfor i fremtiden ud over de nuværende opgaver indtage en central rolle i bekæmpelsen af kriminalitet begået af kriminelle fra Østeuropa.

Vil oivertage retsforfølgningen

Indsatsen i forhold til udenlandske kriminelle vil Udlændingekontrolafdelingen bl.a. styrke ved i stigende grad at overtage retsforfølgningen i sager, hvor udenlandske kriminelle pågribes i udlandet med tyvekoster, som antages at hidrøre fra Danmark.

Nye stillinger

Syd- og Sønderjyllands Politi er netop ved at ansætte erfarne efterforskere til de nye stillinger i Udlændingekontrolafdelingen, ligesom man er ved at tilrettelægge et uddannelsesforløb, således at alle medarbejdere er klar til at løse de nye opgaver.
Syd- og Sønderjyllands Politi forventer derfor, at Udlændingekontrolafdelingen kan påbegynde de nye arbejdsopgaver i begyndelsen af 2011.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden