Politiet: Se om dine ting er blandt vores tyvekoster

Syd- og Sønderjyllands Politi efter ransagninger i jagten på indbrudstyve fundet en lang række stjålne ting, som politiet håber, at ejerne kan genkende.

I forbindelse med efterforskning af en lang række indbrud har Syd- og Sønderjyllands Politi ransaget flere forskellige adresser, hvor der er fundet en lang række ting, som politiet formoder er tyvekoster fra mange forskellige indbrud eller tyverier i hele landet.

Nu beder Syd- og Sønderjyllands Politi om hjælp fra ejerne til at få tingene placeret. Derfor er der lagt et stort antal fotos af møbler, lamper, maskiner, værktøj og meget mere. En del af det er sandsynligvis stjålet fra byggepladser og/eller håndværkere.

Hvis du mener at genkende nogle af tingene kan du sende en mail til: sjyl@politi.dk , eller du kan ringe på telefon 114 til Syd- og Sønderjyllands Politis Servicecenter. Det vil være bedst at sende en mail, da det forkorter ekspeditionstiden.

Sådan får du dine ting tilbage:

Hvad enten man skriver eller ringer, skal man oplyse følgende:

•Henvise til nyhedsbrev med efterlysning af ejere til koster.
•Opgive navn, adresse, telefonnummer.
•Fortælle om tyveriet/indbruddet er anmeldt. Hvis man har sin kvittering for anmeldelse med journalnummeret, må man meget gerne have det klar.
•Så udførlig som muligt beskrive den eller de genstande, der er stjålet, og som man mener kan være blandt det fundne.