TV der bevæger dig

Politiet giver gode råd på Twitter

Det er her på Syd- og Sønderjyllands Twitter-profil, at borgerne kan høre nærmere om offerrådgivningsordningen. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Kun få er klar over, at Syd- og Sønderjyllands Politi har en offerrådgivning, der træder til, hvis ofre, pårørende eller vidner i forbindelse med forbrydelser eller ulykker har brug for at tale.

Det vil Syd- og Sønderjyllands Politi nu gøre noget ved. Derfor tweeter Syd- og Sønderjyllands Politi i aften fra 19 – 20.30 og svarer på spørgsmål fra folk, der vil vide mere om ordningen.

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi er et korps af offerrådgivere klar til at lytte og tale med personer, der har brug for det. Det kan både være i den akutte her-og-nu-situation og ved at følge og rådgive over længere tid. 

Rådgivningen er anonym og gratis, og sidste år var der i alt 118 rådgivningsforløb hos Syd- og Sønderjyllands Politi, men politiet vil gerne udbrede kendskabet, og det er altså derfor, politiet tirsdag aften sidder klar ved tasterne.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med rådgivningen, kan de træffes på telefon 25 50 66 90. Derudover kan du læse mere om rådgivningen på www.offerraadgivning.dk.

Her hjælper rådgiverne

Rådgiverne kan hjælpe i vidt forskellige situationer:
- Mennesker, der har oplevet at få deres intime billeder eller videoer spredt på internettet.
- Familier, der har haft indbrud og føler sig utrygge i deres eget hjem.
- Mennesker, der er vidner til ulykker eller som giver førstehjælp ved sådanne hændelser.
- Familier, der har oplevet en brand og måske mistet en stor del af deres ejendele.
- Mennesker, som måske for år tilbage har været udsat for seksuelle krænkelser.
- Ofre for vold eller trusler.

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu