Politiet søger vidner til spøgelsesbilist

En tysk statsborger forvildede sig i nat i den forkerte retning på motorvejen. Politiet søger vidner.

Den tyske statsborger kørte omkring midnat nordpå i det sydgående spor på Sønderjyske Motorvej ved Aabenraa afkørsel 70. En time efter havde Syd og Sønderjyllands Politi stoppet manden nord for afkørsel 69 Haderslev Syd. 

Manden har sommerhus i Nordjylland og var noget forvirret, da politiet stoppede ham. Han havde tilsyneladende kørt i 12-14 timer uden mad og drikke. Det oplyser vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Vagtchefen fortæller, at manden blev kørt på sygehuset, hvor han fik det bedre efter at have fået mad og drikke. Der var ikke noget, der tydede på, at han var fuld eller påvirket. Manden tager dog medicin, men hvorvidt han var påvirket heraf, vides endnu ikke.

Det vides heller ikke, hvor længe manden kørte i den modsatte retning, men politiet ser alvorligt på hændelsen og søger vidner for at få et overblik over omfanget. Ring til politiet på 1-1-4, hvis du har oplysninger. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.