Politiet stoppede narkobilist og beslaglagde kontanter

Syd- og Sønderjyllands Politi har fredag middag stoppet en bilist, som var påvirket af narko. Hans medpassager havde heller ikke rent mel i posen.

En politimand, der havde fri fra arbejde, observerede fredag en bilist ved Ribe, der i betjentens øjne kørte underligt. Mistanken skulle vise sig at være velbegrundet. Politimanden kontaktede sine kollegaer, og en patrulje blev sat efter den mistænkelige bil.

Det viste sig, at chaufføren, en 48-årig mand fra Holstebro, var påvirket at narko. Han blev derfor anholdt og taget med af politiet for at få taget blodprøve. Med i bilen var også en anden mand, som til hverdag er bosat i Holland, han slap heller ikke for politiets opmærksomhed.

quote

Han har et større kontantbeløb på sig, som vi beslaglægger, da han skylder penge til politiet i forbindelse med en række bøder.

Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Da der er mistanke om narko i bilen, så undersøger vi også passageren. Han har et større kontantbeløb på sig, som vi beslaglægger, da han skylder penge til politiet i forbindelse med en række bøder, siger Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Ifølge vagtchefen forklarede manden, at pengene skulle bruges på at holde ferie i Danmark. 

Han var i besiddelse af både Euro og danske kroner, men dem fik han altså ikke meget glæde af. Da manden havde afleveret pengene, fik han lov til at gå.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.