Politiet: Travl - men rolig nat med den første julebryg

Det var rigtig mange feststemte mennesker på gader og stræder fredag aften og natten til lørdag, hvor årets første julebryg kunne nydes. Politiet melder om travlhed - men de fleste opførte sig pænt.

Patruljerne i de to politikredse i TV SYDs område havde travlt fredag aften og natten til lørdag, hvor der var ekstra mange feststemte mennesker, der var i byen for at nyde årets første julebryg.

Det skete dog uden de store sværdslag og alvorlige voldssager. 

quote

 - I det store hele opførte folk sig pænt

Henrik Dam, vagtchef,  Sydøstjyllands Politi 

- Der blev uddelt et par håndfulde bøder for gadeuorden - men i det store hele opførte folk sig pænt, siger vagtchef Henrik Dam hos Sydøstjyllands Politi lørdag morgen til TV SYD. 

Syd- og Sønderjyllands Politi har nogenlunde samme melding på Twitter. 

I begge politikredse var færdselspolitiet ude med sprit- og narkokontrol af nattens trafikanter - men her er tallet først endelig opgjort i løbet af lørdagen. Også her er den foreløbig melding, at kun nogle få kørte i påvirket tilstand på en af årets helt store gå i byen-nætter.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.