Politiet: Tre lokale unge står bag sygehusskyderi

Tre lokale unge fra Grindstedområdet bliver søndag fremstillet i grundlovsforhør som sigtede for at stå bag et skyderi lørdag eftermiddag ved Grindsted Sygehus.

Tre personer bliver søndag fremstillet for en dommer og sigtet for forsøg på manddrab efter et skyderi i Grindsted lørdag eftermiddag.

Grundlovsforhøret finder sted ved Retten i Horsens klokken 12, oplyser Sydøstjyllands Politi søndag formiddag.

Hvad der ligger bag og hvilke våben, som blev brugt ved skyderiet lørdag i Grindsted, er politiet tilbageholdende med at oplyse.

- Der er tale om unge mennesker fra lokalområdet. Ellers kan jeg kun sige meget lidt. Vi har endnu mange løse ender i denne her sag, hvor de tre unge vil blive fremstillet i et grundlovsforhør, hvor vi vil anmode om lukkede døre, sagde vagtchef Henrik Dam, Sydøstjyllands Politi, tidligt søndag morgen til TV SYD.

Lørdag eftermiddag omkring klokken 16 modtog politiet en anmeldelse om uro mellem seks-syv unge mennesker i Grindsted. Det skete efter, at der var affyret skud tæt på Grindsted Sygehus midt i byen, hvor også en personbil var kørt galt galt i høj fart.Politiet valgte i første omgang at anholde fem personer. De anholdte er i alderen fra 16 til 22 år. De to af dem blev løsladt søndag morgen, oplyser vagtchef Henrik Dam.

Se mere på localeyes.dk