Politiet: Udsigt til erstatning efter masse-punkteringer på motorvej

Der er udsigt til, at de mange bilister, der søndag aften blev ramt af masse-punkteringer og ødelagte hjul på motorvej E 45 ved Vejle Nord får erstatning.

Fra kort før klokken 18 og frem punkterede et stort antal bilister, der kørte mod syd på motorvej E 45 ved Vejle Nord.

Sydøstjyllands Politi har modtaget anmeldelser fra foreløbig 10 bilister - men der er formentlig punkteret mellem 30 og 50 biler i alt.

Der er godt nyt til alle de uheldige bilister. Lastbilen, der tabte det store stykke jern, der var årsag til masse-punkteringerne stoppede nemlig op og kontaktede politiet.

- Der var tale om bundstykket til nogle altaner, som lastbilen transporterede, som rev sig løs på grund af brud i svejsningerne. Selve godset var læsset og surret helt forsvarligt, konstaterede en politipatrulje, oplyser vagtchef Hans Hoffensetz, Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Han opfordrer bilister, der fik skader på motorvejen ved Vejle søndag aften til at henvende sig til politiet og få skaden registreret af hensyn til at få erstatning.

Det bliver i den sidste ende et spørgsmål om det bliver transportfirmaets ansvarsforsikring eller den virksomhed, som har fremstillet altanen med svejsefejl, der må betale den endelige regning.

Under alle omstændigheder har de uheldige bilister gode udsigter til at få erstatning, hvis de kan sandsynliggøre, at de var en del af massepukteringerne søndag aften.