TV der bevæger dig

Politiet undersøger natlig bilbrand i industrikvarter

Den brændende personbil stod i vejsiden på H.C. Østedsvej nær Niels Bohrsvej i et industriområde i den nordøstlige udkant af Haderslev. Foto: Brand & Redning Sønderjylland

Natten til torsdag udbrændte en personbil efterladt i vejkanten i et industrikvarter i Haderslev. Politiet betragter branden som påsat.

Branden blev anmeldt klokken 03.51 - og da brandmandskab fra Falck i Haderslev nåede frem, var bilen omspændt af flammer og næsten udbrændt.

Den var efterladt uden nummerplader - og vraget er endnu for ophedet til, at vi kan tjekke stelnummer. 

Henrik Sønderskov, vagtchef Syd- og Sønderjyllands Politi,

Den brændende personbil stod i vejsiden på H.C. Østedsvej nær Niels Bohrsvej i et industriområde i den nordøstlige udkant af Haderslev. Der er tale om en mindre bil af mærket Toyota.

- Vi har endnu ingen anmeldelser om en stjålen bil - og heller ikke om anden kriminalitet, hvor den nu udbrændte bil kan være anvendt. Den var efterladt uden nummerplader - og vraget er endnu for ophedet til, at vi kan tjekke stelnummer. Vi hører gerne fra folk, der har set - eller ved - noget, siger vagtchef Henrik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV SYD. 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden